Ingatlan átírás Pest megye

Ingatlan adásvételi szerződés készítése és ingatlan ajándékozás földhivatali bejegyzése ügyvédi ellenjegyzéssel történhet.

Honlapunkon az illetékkel, az adózással kapcsolatos információkat is megtalálja, valamint országos hálózatban hatósági igazolással rendelkező építészek segítenek az ingatlan zöldkártya elkészítésében.

Ezen az oldalon ingatlan átírással…

… kapcsolatban kérdezhet, vagy kérhet ügyvédi segítséget Pest megye egész területén.

Ha nincs ügyvédje, aki a fenti kérdésekben segítene Önnek, akkor töltse ki ezt az adatlapot. Önt nem kötelezi semmi arra, hogy megbízást adjon ingatlan adásvételi szerződés elkészítésére, de arra törekszünk, hogy válasz levelünkben a…

… garantáltan a legjobb ügyvédi ajánlatot tudjuk adni

  Név:*
  Tárgy:
  E-mail:*
  Telefonszám:
  Ön ebben az ügyben
  Az ingatlan
  Az adásvételhez
  Választás!
  Kérem, feltétlenül adja meg az ingatlan értékét,
  hogy a legjobb ügyvédi árajánlatot meg tudjam küldeni!
  Az ingatlan értéke* (Ft)
  Hol van az ingatlan?*
  Kérem, részletesen írja le, hogy mi a kérdése:
  A következő kérdésre a robotok elleni védelem miatt van szükség
  Milyen nap jön hétfő után?
  Budapesti ügyvédet tudunk ajánlani, ezért csak olyan érdeklődést várunk, amiben budapesti aláírás minden félnek megfelel. (Külföldön történő aláírás megoldható!)
  Figyelem!
  Budapesttől nagy távolságra levő ügyfelek kérdéseit csak akkor áll módunkban megválaszolni, ha Ön egyben megbízást is ad a szerződésre. Olyan ügyekben ne keressenek, amit más ügyvéd készített, vagy más ügyvédet kíván megbízni.
  Viszont tudjuk, hogy ügyvédi díjban a legjobbat tudjuk kínálni.

  Az adatlap kitöltését követően egy visszaigazoló emailt fog kapni, majd rövid időn belül személyesen Önnek küldünk választ a kérdésekre.