Tulajdoni lap

A tulajdoni lapról általában:

A hiteles tulajdoni lap ára 6,250.- Ft. Ezért Ön a földhivataltól Ön egy nyomtatott tulajdoni lapot fog kapni. A tulajdoni lap hiteles. Azt minden hatóság köteles elfogadni. Ha a tulajdoni lapért nem szeretne sorbaállni, akkor szolgáltatókat lehet megbízni a tulajdoni lap kikérésére. Ennek díja 2 – 4,500.- Ft körül mozog.

De valóban kell Önnek papíron a tulajdoni lap 8-10 ezer forintért, amikor egyszerűbb megoldás is van?

Biztos, hogy
erre Önnek nincs szüksége!

A megtakarítás: akár 3,975.- Ft, ha ezen a honlapon rendeli meg.

A hivatalok és a bankok az e-hiteles tulajdoni lapot is elfogadják. Ez egy olyan speciális – titkosított és időbélyegzővel ellátott – fájl, amit a hivatalok és a bankok erre a célra kifejlesztett pogramjával “el tudják olvasni”. Nem kell már papíron lennie ennek!

Az e-hiteles tulajdoni lapot bruttó 6,775.- Ft-ért néhány óra alatt emailben megkaphatja.

Kattintson ide, ha tulajdoni lapot szeretne kérni!

 


A tulajdoni lap bemutatása:

2011 nyarától a tulajdoni lapot már bármely magánszemély kikérhet.

Ingyenesen kikérhető a tulajdoni lap első oldala. A kikérhető mennyiség havi 20 db. Ezen nincsenek rajta a tulajdonosok és a terhelések! Csak az ingatlan azonosítására használható.

Az ingyenesen kikérhető tulajdoni lap részlet így néz ki:

ingatlan átíráshoz
A nagyobb képhez kattintson ide!

Az ingyenes tulajdoni lapon nincsenek rajta a tulajdonosok adatai és ami még fontosabb: hiányzanak róla a bejegyzések, széljegyzetek, korlátozások. Ez a minta csak a cím ellenőrzésére használható.

Ha csak betekinteni szeretne ezekbe az adatokba is, de nem kívánja a tulajdoni lapot hivatalosan felhasználni, akkor elegendő Önnek egy 1,000.- Ft-os szemle, vagy teljes, de nem hiteles tulajdoni lap is.

Mi a különbség a “Szemle” és a “Teljes” tulajdoni lap kötött? A “Szemle” csak az éppen hatályos bejegyzéseket tartalmazza, a “Teljes” pedig a korábbi -már nem hatályos adatokat – is tartalmazza.

Mi a különbség a “e-hiteles” tulajdoni lap és a “nem hiteles” tulajdoni lap között?

A hiteles tulajdoni lap egy olyan fájl, amit a központi nyilvántartás adott időpontban hitelesített és a hitelesítésről egy digitális jelzést tesz a fájlba. Ezt a fájlt a hatóságok egy erre alkalmas programmal ki tudnak olvasni és meg tudnak győződni róla, hogy valóban ki volt a tulajdonosa az ingatlannak a lekérés pillanatában.

nem hiteles tulajdoni lap
Kattintson ide, a teljes tulajdoni lap megtekintéséhez!

Az e-hiteles tulajdoni lap csak fájlként használható. Az abból készült nyomtatás nem használható fel semmilyen hivatalos eljárásban.

Online lekérhető tulajdoni lap.

Ha Önnek e-hiteles tulajdoni lapra van szüksége, akkor nem kell ehhez házhozszállítást kérni.

Rendelje meg online! Az eredményt emailben küldjük, amit akár a bank, vagy más hivatal is fel tud használni, és köteles is elfogadni!

  Az Ön neve:*
  Milyen témában ír?
  E-mail cím:*
  Telefonszám:
  Választás!
  Ügyintézési díj további nettó 2,500.- Ft+áfa.( 3,175.- Ft) A fizetés módjáról email értesítést küldünk.
  Helyrajzi szám: (Ha nem ismert, akkor írja be: "Nem ismert"
  Az ingatlan pontos címe:
  Egyéb információk:
  A következő kérdésre a robotok ellen van szükség
  Milyen nap jön hétfő után?

  Az adatok megadása után felveszem Önnel a kapcsolatot. Kérem, hogy gondosan ellenőrizze le, hogy a megadott adatok megfelelőek-e!